Mai aproape de Liga a II-a? FC Argeș termină prima repriză în dezavantaj!

0

FC Argeș a terminat prima repriză cu FC Botoșani cu un gol încasat de la moldoveni în ultimele minute. Cu un joc slab, un teren care ar putea fi asemănat cu inaugurarea Arenei Naționale, piteștenii nu au putut construi un joc prin care să se facă remarcați și să înscrie în prima repriză în etapa cu fosta echipă a lui Croitoru.

După un joc slab, FC Argeș a primit un gol în minutul ’43 al etapei, gol înscris de Mailat cu capul, în urma unei înfruntări între jucătorii argeșeni și botoșăneni, în urma căreia Cătălin Straton nu a avut timp de reacție și s-a trezit cu mingea în poartă.

De asemenea, nici terenul nu îi ajută pe jucătorii celor două echipe în urma ninsorilor din ultimele două zile. Mai exact, gazonul, desprin pe  a locuri, face dificil eforturile jucătorilor pentru a pleca cu punct sau puncte din Trivale.

Mai mult, în urma multiplelor transferuri din perioada de mercato, piteltenii par să nu se fi coalizat, jocul echipei fiind unul mai mult individual și lipsit de omogenizare, pasele fiind date „după ureche”. Rămâne de văzut dacă în repriza secundă FC Argeș va recupera handicapul, astfel încât să obțină trei puncte pe terenul propriu.

(Sursă foto: gsp.ro)

Știre în curs de actualizare!

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata