„Mai întâi la jug și apoi mai vedem!” Replică dură a AUR Argeș față de fake news-urile cu candidații la primării!

0

„Mulți încă se întreabă cine sunt „rușii” din spatele AUR, alții se întreabă de unde au aștia bani ?! Alții viseaza mulți securiști și sieiști si dânciști și  mai știu eu ce aberații de genul.

Vă spun eu … un bou de la jugul de AUR, un nimeni in drum ! Va spun eu, ca mă simt foarte bine în postura de bou, sunt sătul de vedete și de diversi care vor doar în căruță și cu biciul in mână , țara asta duce lipsă de boi la jug. Avem prea mulți căruțași doritori de bici pe marginea drumului la birtul comunal…!

Mai întâi la jug și apoi mai vedem!!!

Sunt sătul de toți cei care îmi spun cum și în ce fel știu ei mai bine să trăiască viața mea … așa cum nici nu-mi imaginez !

Știm din adâncul pămantului cât de greu e să mergi descult dar tot la fel de sănătos !!!

Stim din inaltul cerului cat de ușor e a zbura cu sufletul ușor! Stim din nimicnicia voastra cat de mult incasați($) pentru a ne lipi diverse etichete !!! Cum necum , suntem aici și daca suntem aici și nimic nu-i întâmplător , înseamnă că Dumnezeu are un plan și cu voi și cu noi … nu vreți voi să  ne unim ?!

Pentru cei curioși de sutele de mii de euro din stânga și din dreapta , aflati dragilor că sunt mulți boi ce trag la jug cu buzunarele goale , goale pentru că avem un crez, un crez pe care voi nu puteți să-l percepeți , dar apoi să-l înțelegeti…!?

Intr-o zi vă vor izbi cifrele brute și conturile și mai brute din care au venit ” rublele” vieții și atunci o să crape-n voi tefelismul cronic, ce vă dă astăzi finanțări obscure acoperite de lege , chiar și așa oare nu cumva toate ONG-urile trebuie să afiseze public sursa de finanțare?! Cum spuneam mai sus, Dumnezeu are un plan cu noi toți și cumva avem nevoie unii de alții. Noi pentru a ne întelege limitările și voi pentru a vă înțelege neajunsurile spirituale .

Cu Dumnezeu înainte!”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata