Mai multe străzi din Valea Iașului vor fi asfaltate! Investiția se ridică la patru milioane de lei! Anunțul primarului Enescu!

0

Mai multe străzi din comuna Valea Iașului vor fi asfaltate după ce au fost efectuate lucrări de introducere a utilităților. Primarul Cristian Enescu a anunțat recent că proiectul de modernizare a mai multor drumuri din comună, depus , prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” a fost aprobat recent. Valea Iașului va primi, prin Ministerul Dezvoltării suma de patru milioane de lei.

Străzile care urmează să fie asfaltate sunt:  Câmpului, Teilor, Stadionului, Regina Elisabeta, La Brazi, Ferdinand și Radovanu. Administrația locală vizează însă și implementarea altor proiecte menite să contribuie la dezvoltarea comunei, edilul anunțând că seria investițiilor va continua iar alte proiecte vor fi depuse.

„Avem pregătite proiecte și pentru extinderi de canalizare în trei sate din comună, pentru care am luat deja toate avizele, dar și un proiect de extindere a rețelei de gaze, pentru care intenționăm să apelăm și alte programe europene și naționale, întrucât nu a fost aprobat la finanțare în cadrul Programului Anghel Saligny.”, a afirmat primarul Cristian Enescu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata