Mai mulți bani de la Revolut: banca majorează plafonul maxim de creditare!

0

Mai mulți bani de la Revolut: banca majorează plafonul maxim de creditare! Revolut Bank lansează o nouă ofertă pentru clienții români și majorează la 200.000 lei (+60%) plafonul maxim al sumelor ce pot fi acordate clienților care aplică pentru un credit de consum în lei. Oferta este valabilă până la 31 iulie 2023.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: URȘII AU FĂCUT PRĂPĂD ÎN GOSPODĂRII! ANIMALE OMORÂTE ȘI CURȚI DISTRUSE!

Revolut Bank majorează limita maximă a sumei ce poate fi acordată clienților care solicită un credit de consum, de la 125.000 lei, la 200.000 lei. Creditul de nevoi personale de la Revolut are o rată cuprinsă între 7,99% și maximum 16,99%, dobândă fixă pentru întreaga perioadă de creditare care poate fi de maximum 60 de luni, fără alte condiții de acordare precum încheierea unei asigurări de viață sau transferul venitului în contul Revolut.

Creditul de consum se acordă exclusiv în moneda locală leu și poate fi accesat și gestionat de către clienți direct în aplicație prin intermediul unui proces 100% digital.

Tot procesul este simplu, lipsit de birocrație sau deplasări inutile la bancă, inclusiv etapele de analiză a profilului clientului și a capacității sale de rambursare a împrumutului, fără a se solicita documente tipărite sau alte forme materiale de documentare a cererii clientului. Contractul de credit este semnat cu o semnătură electronică calificată, iar fondurile sunt puse la dispoziție instant în contul clientului.

„Produsul este disponibil pentru clienții Revolut rezidenți în România, care au peste 18 ani, istoric la Biroul de Credit și realizează venituri din salarii, pensii sau profesii liberale, care pot fi verificate din surse oficiale. Clienții care au accesat produsele de creditare Revolut pană în prezent au, în medie, un venit lunar cu 50% mai mare decât venitul mediu la nivel național. Creditul de consum Revolut se obține ușor, dar se și gestionează într-un mod simplu – schimbarea datei pentru plata ratei, obținerea unui extras, rambursarea anticipată se realizează fără bătăi de cap, fără taxe sau comisioane“, a menționat Cristian Voinea, Senior Product Manager Credite la Revolut.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata