Mai mulţi bani pentru părinţi din octombrie! Cine va beneficia?

0

Mai mulţi bani pentru părinţi din octombrie! Cine va beneficia?

Mai mulți bani pentru o categorie de părinți, începând cu luna septembrie în condițiile în care un proiect pus în dezbatere la Ministerul Muncii va fi aprobat. Concret, este vorba despre valoarea tichetului de creșă care va crește.

CITEȘTE ȘI: PERCHEZIȚII LA CJ ARGEȘ ȘI PRIMĂRIA ȘTEFĂNEȘTI!

Proiectul de ordin al ministrului Muncii, Simona Bucura-Oprescu, privind stabilirea valorii sumei lunare indexate care se acordă sub formă de tichete de creșă pentru semestrul II al anului 2023 a fost pus în dezbatere la Ministerul Muncii și prevede majorarea cu 20 de lei a valorii tichetului.

„Pentru semestrul II al anului 2023, începând cu luna octombrie 2023, valoarea sumei lunare care se acordă sub formă de tichete de creşă, stabilită potrivit prevederilor art. 33 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1045/2018, cu modificările ulterioare, este de 620 de lei.”, prevede proiectul, valoarea actuală a tichetului fiind de 600 de lei.

Tichetele de creșă sunt una dintre formele prin care angajatorul își poate sprijini financiar angajații. Concret, tichetul de creşă se acordă părinților care nu sunt în concediu de creștere copil și își duc copiii la creșă ori îi lasă în grija unor bone care lucrează autorizat.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata