Mâine! Decizie crucială în cazul primarului Georgescu!

0

Ion Georgescu, primarul suspendat al orașului Mioveni, va afla mâine dacă i se va accepta cererea pentru înlocuirea arestului preventiv cu o măsură mai blândă. Judecătorii de la Tribunalul Argeș au decis în această după amiază reunirea cererii cu termenul prin care se va stabili dacă Georgescu rămâne pentru încă 30 zile în spatele gratiilor sau va fi dispusă altă măsură. Vă reamintim faptul că edilul suspendat al orașului Mioveni se află în arest preventiv de la începutul lunii octombrie în dosarul în care este acuzat de trafic de influență. Deși a cerut în repetate rânduri eliberarea, judecătorii i-au respins cererile de fiecare dată.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! BRÂNZĂ ÎN LIBERTATE, FIII LUI RĂMÂN ÎN SPATELE GRATIILOR! DECIZIE ȘOCANTĂ ÎN DOSARUL CHERESTEAUA!

„În baza art. 3 al. 3 şi art. 53 C.pr.pen. rap. la art. 43 şi art. 207 al. 2 C.pr.pen., dispune înaintarea cererii formulate de contestatorul GEORGESCU ION, judecătorului de cameră preliminară învestit cu soluţionarea dosarului nr. 6181/109/2023/a1.1 al Tribunalului Argeş (dosar constituit în urma înregistrării rechizitoriului prin care s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Georgescu Ion), pentru a se aprecia asupra reunirii prezentei cereri cu dosarul nr. 6181/109/2023/a1.1 având ca obiect verificarea legalităţii şi temeiniciei măsurii preventive. Stabileşte termen de control la data de 29.11.2023, ora 14.00. În baza art. 275 alin. 3 Cod pr. pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de cale de atac odată cu fondul cererii. Pronunţată la data de 28.11.2023 la Tribunalul Argeş – Secţia penală, prin punerea soluţiei la dispoziţia părților și a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei” se arată în decizia instanței.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata