ziarobiectiv.ro

Mâine se dă startul la „Trofeul Câmpulung Muscel“

Personalităţi importante, campioni şi iubitori ai sportului pe patru roţi, fie  spectatori, fie concurenţi îşi vor da întâlnire la Câmpulung sâmbătă şi duminică. Reamintim că în zilele de 1 şi 2 septembrie 2012 organizatorii evenimentului Clubului Sportiv Bro­thers Motorsport au pus la punct toate detaliile pentru etapele a XI-a şi a XII-a din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. „Trofeul Câmpulung Muscel 2012” este promovat în cadrul celei de a VI-a ediţii a Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului.
Vali Porcişteanu: „Abia aştept să revin pe traseu la Câmpulung“
Peste 70 de piloţi s-au înscris până acum în competiţia care va fi organizată în acest week-end, pe traseul Lereşti-Voina, printre ei numărându-se şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, fiul său, Călin Tăriceanu Jr., Marco şi Simone Tempestini, Cătălin Cismaru, Daniel Onoriu, dar şi campionul naţional Lucien Hora. Campionul naţional de raliuri en-titre Vali Porcişteanu va alerga şi el în deschiderea competiţiei. „Particip în campionatul naţional de raliuri, dar particip şi la astfel de evenimente extra. La Câmpulung voi participa în calitate de deschizător în etapa de viteză în coastă pentru că nu puteam lipsi de la un asemenea eveniment în judeţul meu. Îmi pare rău că Raliul Argeşului a dispărut în ultimii 2 ani, sper să revină în calendar. La Câmpulung voi veni cu maşina de stradă. Traseul se pretează unei competiţii de coastă, asfaltul este impecabil. Când am făcut testele anul acesta mi-a plăcut ce am văzut, chiar îmi este dor să revin pe acest traseu. Sper ca spectatorii să aibă parte de o competiţie frumoasă, iar piloţii să facă o cursă pe cinste“, a precizat campionul naţional en-titre în cadrul conferinţei de presă a Consiliului Judeţean Argeş în care evenimentul a fost promovat.
Organizatorii vin cu surprize
Pe lângă întrecerea propriu-zisă organizatorii au presărat evenimentul cu mai multe surprize. Astfel, azi, după conferinţa de presă ce va avea loc în Sala Mare a Primăriei Câmpulung, la ora 12, va fi prezentată o miniexpoziţie de caricatură, având ca temă automobilismul, semnată de Bogdan şi Cezar Petry. Tot în această seară, de la ora 20.30, la baza sportivă Hidroelectrica, se va organiza tradiţionalul meci de fotbal între concurenţi şi oficiali, care va fi arbitrat de câmpulungeanca Cristina Dorcioman, arbitru FIFA. Una dintre atracţiile competiţiei va fi reprezentată de grupa maşinilor istorice, acolo unde s-au înscris 10 concurenţi. Călin Popescu Tăriceanu va concura pe o superbă Lancia Fulvia HF 1600 din 1970, dar spectatorii vor putea admira şi alte maşini extraordinare din punct de vedere artistic şi tehnic precum Fiat 128 Rally, Autobianchi Abarth A112, De Tomaso Pantera sau Alfa Romeo Giulia Sprint GTV. De asemenea, în competiţie vor fi şi două monoposturi: Lola F 3000, pilotat de Lucien Hora şi Tatuus CR, pilotat de Andrei Dumitrescu. DJ 734 Lereşti – Voina va fi închis circulaţiei sâmbătă şi duminică între orele 8 şi 19. Spectatorii care vin cu autoturismele sunt sfătuiţi de organizatori să le parcheze în zona „Cap Sat“ Lereşti.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.