„Mamă, întoarce-te la spital și ia-o pe micuța Amelia!” Strigăt de disperare al medicilor către o mamă care și-a abandonat fetița!

0

Un nou-născut a fost abandonat în parcarea unui spital, imediat după naștere. Mama fetiței a decis să plece fără să privească înapoi, motivele fiind necunoscute. Cadrele medicale copleșite și impresionate de fetiță au făcut apel către mama, rugând-o să vină să își ia copilul acasă.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: SCHIMBĂRI ÎN TRAFICUL DE LA PODUL VIILOR! CE MODIFICĂRI VOR FI ADUSE?

Chiar și primarul orașului a fost impresionat de caz, acesta postând un mesaj pe pagina de facebook în speranța că povestea va avea un final fericit. Cazul șocant s-a petrecut recent în parcarea unui spital din Sesto, Italia.

„Vreau să fac un apel către mamă: Nu-ți fie teamă să-ți recunoști copilul, suntem alături de tine! La începutul lunii mai, o fetiță nou-născută a fost abandonată în fața camerei de urgență din Sesto, unde a fost salvată de personalul medical, care i-a acordat îngrijiri. Datorită intervenției medicilor și asistentelor, micuța Amelia este acum bine și nu este în pericol. Vreau sa fac un apel la mama care a făcut acest gest: Ieși în față, contactează-mă fără frică pentru că dacă motivul abandonului este legat de problemele financiare, ca Primarie am pregătit multe forme de sprijin. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a-i asigura un viitor micuței împreună cu mama ei!”, a scris edilul pe pagina sa.

Zeci de mesaje au curs imediat pe rețelele de socializare, personae care au comentat la rândul lor:

  • „Opriți-vă, când o mamă lasă un copil s-a gândit și s-a gândit de un milion de ori, plus că are 20 de săptămâni să se gândească, așa că lăsați aceste biete mame disperate în pace, terminați cu apelurile care le distrug și mai tare”,
  • „Mamă, întoarce-te la spital și ia-o pe micuța Amelia, îți înțeleg gestul într-un moment de disperare, dar ai purtat-o în pântece nouă luni, deci ai vrut-o, nu te despărți de ea, sunt sigur că o vei iubi și vei fi mândră de ea în fiecare zi ziua vieții ei. Hai ca o sa vezi ca primesti ajutorul de care ai nevoie si o să traiți fericite”,
  • „Ușor de judecat! Nu judeca niciodată. Dacă o mamă ajunge la acest gest, există un motiv profund. Un act disperat de iubire, un mesaj care spune, am încredere în tine. Cu siguranță va exista o familie care o va iubi atât de mult, așa cum s-a născut pentru ei”.
  • „Abandonarea unui copil este adesea cauzată de disperare și iubire, să nu judecăm”,
  • „Nu înțeleg cum o mamă își poate abandona creatura, oricare ar fi motivul, să o predea cuiva care poate avea grijă de ei. Copiii sunt cel mai frumos lucru din lume”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata