Mamă și fiică-ucise cu cruzime de soț! Crima care a șocat o comunitate întreagă!

Două românce, mamă și fiică, au fost ucise cu cruzime luni chiar de cel care îi era, de peste 20 de ani, soț femeii. Bărbatul, cetățean italian și om de afaceri în domeniul construcțiilor, a mărturisit totul, povestind că femeia intentase divorț și chiar în acea zi așteptau pronunțarea. Italianul, în vârstă de 69 de ani, a mărturisit în fața polițiștilor că a recurs la un asemea gest de teamă că își va pierde casa.

Gabriela Trandafir, 47 de ani, și fiica ei, Renata, 22 de ani, provenită dintr-o relație anterioară, din Bacău, au fost ucise la Cavazzona, Modena, la orele prânzului, de soțul Gabrielei, Salvatore Montefusco, 69 de ani, antreprenor în domeniul construcțiilor. Potrivit presei italiene, cei doi soți aveau o relație foarte dificilă, femeia chiar îi făcuse mai multe plângeri la poliție pentru agresiuni, iar luni ar fi trebuit să se pronunțe divorțul lor.

Prietenii și vecinii povestesc că femeia era foarte speriată și că fiică vitregă avea și ea o relație foarte tensionată cu bărbatul. Se pare că acesta nu le lăsa să se angajeze de teamă că vor deveni independente și vor pleca. Cei doi soți aveau împreună cu băiețel, minor, care se afla în casă în momentul teribilei crime.

După ce le-a ucis, bărbatul a plecat într-un bar de unde a sunat la carabinieri. Autoritățile fuseseră alarmate și de vecinii care au auzit sunete alarmante venite din direcția casei cuplului. Cele două femei au fost găsite moarte, iar Salvatore Montefusco a fost arestat. În timpul interogatoriului și-a recunoscut faptele și a mărturisit că prima dată a ucis-o pe fiica vitregă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.