Managerul Luminița Paul- declarație tranșantă după descinderile de la Ambulanța Argeș

0

Luminița Paul, managerul Serviciului Județean de Ambulanță Argeș a postat pe facebook o declarație în care spune că nu are nicio legătură cu dosarul în care se fac verificări și că este deschisă oricărei colaborări cu organele de cercetare. În plus, ea a amintit că, în perioada vizată de judiciariști,  nu se afla la conducerea instituției. Directoarea Paul a pus la dispoziția organelor de cercetare toate documentele solicitate.

Acest eveniment nu va afecta activitatea Ambulanței

”În calitate de reprezentant legal al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş, astăzi am predat organelor de cercetare penală mai multe documente ce stau la baza derulării unor contracte de achiziţie publică iniţiate din anul 2018 ( când nu ocupam eu această funcţie ), asupra cărora există suspiciuni de abatere de la legalitate. Salut pe această cale demersul instituţiilor statului care îşi fac datoria. Sunt deschisă total colaborării cu acestea şi vă asigur că acest eveniment nu afectează buna desfăşurare a activităţii instituţiei noastre !”, a postat recent Luminița Paul.

Remintim că dosarul în care se fac verificări face referire la activități din perioada 2018-2020, mai exact la suspiciuni de delapidare și fals în declarații, fiind implicați angajați ai SAJ Argeș, care ar fi încheiat contracte ilegale și au obținut foloase materiale necuvenite pentru reparația mașinilor din dotarea instituției. Polițiștii au ridicat teancuri de documente suspicionând că s-au făcut plăți ilegale pentru operațiuni nereale.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata