Managerul spitalului Câmpulung suspendat pentru a doua oară!

Managerul spitalului Câmpulung, Nicolae Alexe a fost suspendat pentru a doua oară! Cum acesta s-a învățat din cauza orgoliului supradimensionat să îi găsească pe toți vinovați, mai puțin pe el care este dedicat în exclusivitate poziției sociale și în niciun caz pacienților, de data aceasta a găsit vinovați pe jurnaliști.

Aceștia sunt de vină pentru tot ce i se întâmplă. Nu că a inaugurat un laborator care nu este funcțional, nu că duce lupte politice cu liberalii și cu fostul manager Andrei Aron, nu că au crescut alarmant cazurile Covid în Câmpulung și există pericolul ca orașul să intre din nou în carantină.

Cum acesta se ține numai de reclamații și de procese, Nicolae Alexe a cerut ajutor până la Avocatul Poporului. Contractul de management al lui Nicolae Alexe, împlinește un an la data de 26 iunie 2020. Dar această perioadă se poate prelungi cu perioada în care a fost suspendat pentru management defectuos. Evaluarea activității managerului o face primarul Liviu Țâroiu, bineînțeles dacă dorește nu este și obligatoriu.

,,Am fost acuzat că am fost demis pentru management defectuos, cei care m-au suspendat din funcție nu au dovezi îna cest sens, am făcut plângere la Avocatul Poporului. Domnul primar Liviu Țâroiu a cerut și dumnealui documentele care au stat la baza suspendării mele”, a declarat managerul Nicolae Alexe.

La rândul său primarul Liviu Țâroiu s-a arătat deranjat că la baza suspendării directorului Nicolae Alexe trebuia să existe o informare a municipiului, Consiliului Local. Mai mult decât atât primarul Liviu Țâroiu a declarat că de la DSP nu a primit nicio justificare care a stat la baza demiterii lui Alexe.

Pentru ca lucrurile să nu se oprească aici, luni, în timp ce Alexe, umăr la umăr cu Ţâroiu, când inaugurat laboratorul PCR, care nici nu este autorizat de DSP, aşa că inaugurau ceva nefuncţional, prefectul de Argeş Emanuel Soare a depus la Tribunalul Argeș o cerere de chemare în judecată a primarului Liviu Țâroiu, având ca obiect anularea a două dispoziții emise de primarul de Câmpulung.
Este vorba despre decizia din iunie 2019, prin care s-a constatat câștigarea concursului de manager la spital de Nicolae Alexe și, a doua, decizia nr. 197 din 25 mai 2020 prin care Țâroiu a dispus încetarea suspendării contractului de management încheiat între el și Alexe, cu consecința înlăturării din postul de manager interimar a medicului Andrei Aron.

Fiind acţiune în instanţă, până la soluţionarea ei, directorul Alexe, va trebui să-şi ia “jucăriile” şi să plece acasă.

Până la numirea unui manager interimar, la spitalul din Câmpulung totul a fost în aer, asta pentru că managerul suspendat nu a mai avut dreptul să semneze.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.