Manelistul Dani Mocanu și gașca-bătaie cu răngi într-o benzinărie din Pitești! Interlop, în stare gravă la spital!

0

Un scandal monstru, care s-a terminat cu rănirea foarte gravă a unui interlop, a avut loc noaptea trecută în benzinăria OMV de la Podul Viilor. Surse judiciare susțin că protagonistul acestui scandal este nimeni altul decât celebrul manelist, Dani Mocanu. Și bineînțeles, nu a fost implicat singur în scandal, ci alături de fratele și gașca sa de prieteni.

Răfuială între clanuri, bărbat lovit cu ranga în cap.

Un bărbat a ajuns noaptea trecută, în jurul orei 03:00, în stare gravă la spital după o răfuială între clanuri într-o benzinărie din Pitești. Cel mai probabil, pe fondul unui conflict mai vechi, Dani Mocanu și gașca sa, s-au întâlnit cu o altă gașcă din care făcea parte și victima, și au sărit la scandal. Minute bune, aceștia și-au împărțit pumni și picioare, iar la un moment dat din portbagajul unei mașini au scos o rangă. Victima, călcată în picioare la propriu, a fost lovită în cap cu ranga, ceea ce i-a provocat răni foarte grave.

Scandalagii-duși la audieri

Angajații benzinăriei, speriați, au alertat autortățile, acela fiind momentul în care toți protagoniștii scandalului au fugit. După analizarea imaginilor de pe camerele de supraveghere din Peco, cei mai mulți dintre scandalagii, au fost identificați și urmează să fie duși la audieri.

Victima a ajuns la Spitalul Județean Pitești în jurul orei 03:00 iar după investigațiile preliminare, medicii au decis să-l interneze pe Secția de Neurochirurgie. Surse medicale susțin că rănile bărbatului la cap erau foarte grave, ceea ce înseamnă că îi pot pune viața în pericol. Bărbatul a stat internat în spital până astăzi în jurul orei 10:00 când i-a anunțat pe medici că dorește transferul la un spital din Capitală.

Laurențiu Palaghia, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș: „Ancheta este una greoaie, este în plină desfășurare”

Scandalul a fost confirmat și de Laurențiu Palaghia, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș care a declarat că, în acest moment, ancheta este în plină desfășurare, urmând ca în scurt timp să se ia o decizie dacă dosarul va ajunge la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

„Într-adevăr, avem cazul în desfășurare. Acestea sunt datele pe care le avem și noi. În acest moment se apreciază dacă dosarul va ajunge la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Ancheta este una greoaie, este în plină desfășurare. Încercăm să aflăm în ce măsură victima cooperează, poate fi audiată. Încercăm să adunăm cât mai multe documente despre starea victimei, încă se fac investigații, a suferit lovituri serioase.”, a declarat Laurențiu Palaghia, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeș: „Polițiștii au întocmit din oficiu un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice”

De asemenea, IPJ Argeș a confirmat, printr-un punct de vedere oficial, scandalul din benzinărie, precizând că a fost deschis un dosar penal. „În noaptea de 18 spre 19 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că la o stație peco din Pitești ar fi avut loc o stare conflictuală, în cadrul căreia un bărbat ar fi fost agresat.

La momentul sosirii polițiștilor, la fața locului nu a fost identificată niciuna dintre persoanele implicate, iar ulterior persoana agresată s-a prezentat la o unitate medicală. Polițiștii au întocmit din oficiu un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în cauză se desfășoară cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.”, a precizat Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeș. 

Mihaela Cazacu, SJU Pitești: „După examinare, s-a decis internarea lui pe Secția de Neurochirurgie”

Pentru a afla cât mai multe detalii despre starea de sănătate a bărbatului bătutu crunt noaptea trecută de Dani Mocanu și gașca lui, am luat legătura și cu Mihaela Cazacu, purtător de cuvânt al SJU Pitești care a declarat: „Pacientul a ajuns la SJU Pitești noaptea trecută, în jurul orei 03:00 și, după examinare, s-a decis internarea lui pe Secția de Neurochirurgie. Astăzi, în jurul orei 10:00, pacientul a plecat la cerere către un spital din Capitală.”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata