Marian Bondrea: „Va fi un meci echilibrat“

Antrenorul Marian Bondrea a pregătit în două rânduri pe F.C. Argeş, şi de atunci a rămas un fin cunoscător al fotbalului argeşean. Antrenorul craiovean a pregătit din decembrie 2011 până în urmă cu 10 zile pe CS Severin pe care o promovase în Liga I. Acum, înaintea meciului din Cupa României dintre CS Severin şi CS Mioveni, Marian Bondrea ne-a vorbit despre acest meci.
„Am auzit că CS Mioveni este o echipă nouă, bună şi de perspectivă“
De ce aţi plecat de la CS Severin, domnule profesor?
– Aşa au considerat cei din conducerea clubului… Îmi pare rău, dar aşa-i la noi, în România… Echipa juca destul de bine, dar am pierdut puncte importante pe final, pe neşansă… În plus, jucătorii erau nemulţumiţi că nu-şi primiseră banii de la începutul campio­natului.
Cum vedeţi meciul din Cupa României, CS Severin – CS Mioveni?
– Sincer, nu cunosc prea bine echipa din Mioveni, dar din câte am auzit este o echipă nouă, diferită faţă de cea care a jucat în Liga I. Sunt şi jucători tineri, dar şi unii cu mare experienţă, gen Emil Dică, Andrei Mărgăritescu, Rică Neaga. De acel jucător tânăr, Mazilu, care a dat şi vreo două goluri, am auzit că este foarte bun şi de mare perspectivă. De asemenea, au un antrenor bun, în plină ascensiune, Mihăiţă Ianovschi.  În concluzie, este o echipă bună, de perspectivă.
„Depinde ce vrea fiecare în Cupa României“
De fosta dvs. echipă ce spuneţi?
– Nu ştiu dacă pun preţ pe calificarea mai departe în Cupă. S-ar putea să joace cu echipa a doua, dacă nu-i interesează calificarea. Dar să vă spun ceva: între jucătorii de la prima echipă şi cea de-a doua, nu-i mare diferenţă…
Ce şanse credeţi că va avea Mioveniul?
– Nu i-am văzut jucând în acest campionat, aşa că nu pot să spun decât că va fi un meci echilibrat, dacă ambele echipe iau în serios această competiţie şi vor să se califice mai departe.  
O să mergeţi la acest meci?
– Cu siguranţă, numai să-mi spui când se va juca şi unde.
Se va juca la Severin, marţea viitoare, de la ora 16. Cel puţin aşa este programarea iniţială, dar în cazul în care partida va fi transmisă la TV, ziua şi ora s-ar putea schimba şi se va juca miercuri în nocturnă.
– Oriunde şi oricând se va juca, voi veni şi eu la meci să văd fosta mea echipă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.