Mariean Neacșu , schimb de terenuri cu Primăria Piteşti

Mariean Neacșu a găsit secretul de a se apropia din nou de PSD. Altfel nu ne-am putea explica schimbul de terenuri pe care consilierul îl cere în ședința ordinară de vineri a Consiliului Local. Acesta dorește să dea Primăriei Pitești un teren din cartierul Craiovei în suprafață de 182 metri pătrați, în schimbul unui teren de 160 metri pătrați aflat în apropierea proprietății sale din strada Brâncoveanu, astfel Neacșu putând să își extindă domeniul propriu.

Terenul cedat, doar pentru parcare

Consilierul local Mariean Neacșu a propus acest schimb în vederea construirii unei parcări în preajma punctului termic 806 din cartierul Craiovei (zona izvor). Chiar dacă s-ar fi dorit să se realizeze altceva pe terenul respectiv, nu s-ar fi putut deoarece zona este tranzitată de conductele de apă, canalizare și încălzire cu energie termică. „Acest schimb ar facilita construirea unei noi parcări. După cum se cunoaşte deja, în municipiul Piteşti, numărul locurilor de parcare este limitat şi insuficient, iar realizarea unui astfel de obiectiv ar veni în sprijinul locuitorilor.” arată consilierul în cererea sa.

Neacşu, la mâna consilierilor

Aleşii locali vor decide vineri dacă îi vor aproba sau nu lui Neacşu schimbul de terenuri. Dacă decizia va fi favorabilă, consilierul local va şti că a descoperit secretul de a se reapropia de vechii colegi de partid, iar în caz contrar va avea de ales dintre a-şi păstra comportamentul actual de om tăcut care aprobă fără comentarii toate proiectele de hotărâre sau va avea ceva de spus la fiecare punct de pe ordinea de zi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.