Partidul NOI-primul marș politic pentru pace la Cluj-Napoca și Sibiu!

Partidul Națiune Oameni Împreună organizează duminică, 12 iunie, primul marș pentru pace care are loc în România, de la începerea conflictului în Ucraina., poate chiar primul din vremurile noastre. La marșul care va porni din Piața Unirii, Cluj-Napoca,  sunt invitați toți care cred în pace și încetarea războaielor. Astfel, dincolo de simpatii politice, de  vârstă, de gen, de pasiuni sau nivel educațional, cei care vor să dea un semnal pentru stabilitate și pentru responsabilitate față de viitorul copiilor și al planetei sunt așteptați să se alăture organizatorilor de la partidul NOI. În acceași zi, de la orele 18:00, la Sibiu, în Piața Mare, pornește un alt marș pentru pace care are aceeași organizatori, același același scop și mesaj.

„PACEA este valoarea indispensabilă evoluției omenirii, este cea mai sensibilă legătură a omului cu Universul. De aceea, NOI – oamenii împreună, înțelegem nu doar să vorbim și să credem în pace, ci și să acționăm, să ne facem vocile auzite, să transmitem o undă de conștientizare a faptului că suntem cu toții responsabili de soarta planetei, de viitorul celor ce o vor locui, că nu avem dreptul și legitimitatea să stricăm echilibrul creat de Dumnezeu…

Să ne conjugăm cu toții eforturile și energia pentru a arăta Lumii ce dorim NOI, locuitorii acestei planete… să muncim, să trăim, să ne creștem copiii în Pace. Nicio rațiune nu justifică războiul. Neimplicarea înseamnă autocondamnare!

PACEA este calea! NOI credem în ea!

Duminică, 12 iunie 2022, la Cluj-Napoca, Piața Unirii, ora 12 și la Sibiu, Piața Mare, ora 18, veniți alături de NOI să milităm pentru PACEA LUMII!”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.