Halucinant! Asistentele le făceau pe ascuns semne să nu ia Kaletra. Așa au supraviețuit!

0

„Norocul a fost cu câteva asistente, pe care eu le consider eroine, făceau cu ochiul bolnavilor să nu ia Kaletra și să arunce medicamentele. Apoi intrau doctorii în salon și întrebau de ce nu au diareee și de ce se simt bine pacienții”. 

Aceste dezvăluiri halucinante și greu de imaginat vin din interiorul spitalelor unde sunt internați pacienții bolnavi de COVID, cărora li se administrează, în foarte multe situații, o schema de tratament greșită sau inadecvată. Medicul pneumolog Flavia Groșan, cea care a reușit să trateze și să salveze viețile a peste o mie de bolnavi de COVID, chiar și în stadii severe ale bolii, fără nicio zi de spitalizare, dezvăluie faptul că administratea unor medicamente precum  Kaletra și Codeină are efecte foarte grave și că mulți pacienți au fost salvați doar de asistentele eroine care îi sfătuiau să arunce medicamentele, să nu le administreze, conform national.ro. 

Medicul susține că medicamentele administrate le agravează boala, nu îi vindecă

”Norocul a fost cu câteva asistente, pe care eu le consider eroine, făceau cu ochiul bolnavilor să nu ia Kaletra și să arunce medicamentele. Apoi intrau doctorii în salon și întrebau de ce nu au diareee și de ce se simt bine pacienții. Aceste asistente au salvat viața bolnavilor. Le mai dau în spitale și Codeină să oprească tusea și toate secrețiile rămân în plămâni, ei zic că sunt cheaguri, eu zic că sunt secreții inflamatorii, saturația începe să scadă, devin agitați că nu pot respira, îi sedează, îi pun pe mască și după care Dumnezeu cu mila”, a afirmat recent medicul Flavia Groșan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata