Masă caldă pentru elevii din Pitești! Află de când!

0

Elevii din școlile din Pitești care au program after school ar putea beneficia de o masă caldă zilnic, potrivit unui proiect pus în dezbatere recent de Primăria Pitești. După sistarea programelor inițiate de Guvernul României prin care școlarii primeau o masă caldă, autoritățile locale, prin viceprimarul Mihai Mihăilescu, doresc să vină în sprijinul părinților prin susținerea financiară a acestui proiect.

CITEȘTE ȘI: UN ŞOFER A MURIT DECAPITAT ȘI PASAGERUL DUS DE URGENȚĂ ÎN COMĂ LA SPITAL! ACCIDENT ÎNFIORĂTOR!

„Prin adoptarea acestei hotărâri de consiliu local dorim să venim în sprijinul familiilor în ceea ce privește costul legat de programele after school, care se desfășoară la acest moment în școlile din Municipiul Pitești, prin susținerea costului legat de masă caldă” se arată în proiect.

De asemenea, potrivit proiectului, se propune alocarea sumei de 20 lei/zi pentru fiecare elev care rămâne după cursurile școlare la after school, sumă susținută de la bugetul local. „Propunem facilitarea accesului la serviciile de masă caldă, oferite în cadrul școlilor, prin acordarea unei sume standard de 20 lei/copil pentru masa caldă în unitățile de învățământ care au funcțional program de after school. Costurile aferente participării copiilor în programul unităților de învățământ școlar urmează a fi decontate de către Primăria Municipiului Pitești din bugetul local” se mai arată în proiect.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata