Mascații au descins pe drumul Pitești – Vâlcea! Mobilizare de forțe!

0

În cursul zilei de astăzi, 22 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Argeș au organizat și desfășurat pe DN 7, pe raza localității Bascov, o acțiune având ca principal obiectiv să aducă în atenția participanților la trafic faptul că respectarea regulilor de circulație are ca efect combaterea cauzelor în care au loc accidentele de circulație.

De asemenea, acțiunea a avut și o componentă de verificare, a cărei complexitate este subliniată de structurile participante, la activitate participând și o echipă canină din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, polițiști ai Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Argeș, precum și specialiști din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Argeș.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! S-A DECIS! CÂND VA FI PUS CRISTIAN CIOACĂ ÎN LIBERTATE!

În privința abaterilor constatate pe drumurile din județul Argeș, _în ultimele 24 de ore a.c., polițiștii rutieri argeșeni au aplicat 243 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 42.000 de lei_. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 19 permise de conducere și au fost retrase 16 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata