Mascații au spart ușa greșită! Momentele de coșmar prin care a trecut un bărbat!

0

Un bărbat a trecut prin momente de groază după ce s-a trezit la primele ore ale dimineții cu mascații în casă. Din primele informații, se pare că trupele speciale împreună cu procurorul de caz au pus în aplicare un mandat de percheziții, au spart ușa apartamentului și l-au imobilizat pe bărbat. Numai că, după câteva zeci de minute, și-au dat seama că au greșit adresa.

 „Stăteam pe un scaun aici, cu spatele la ușă… când, într-un moment de groază, zgomot infernal, ușa a fost dată la perete au năvălit grămadă un număr impresionant … mascații m-au doborât la pământ, pe podea. Doi se puseseră cu genunchii… alți doi cu pistoalele ațintite asupra capului meu… altul cred că era cel care conducea îmi flutura un mandat de percheziție. M-au ținut 10-15 minute, după ce au văzut aceste lucruri, au început să-și dea seama că ceva e în neregulă” a povestit bărbatul.

Abia după zeci de minute după ce l-au ținut pe bărbatul nevinovat sub amenințarea armelor, mascații au realizat că au greșit apartamentul. L-au confundat cu infractorul care se afla de fapt la un alt etaj în același bloc.

 „De la un simplu grefier mi s-a spus că se mai întâmplă și greșeli și dacă vreau să-i dau în judecată. Și-au cerut scuze că a fost o greseală și că era urmărit cineva de deasupra… a fugit jos și l-au prins” a adăugat bărbatul. Acesta mai susține că nu va lăsa lucrurile așa, ci va face o plângere penală.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata