Mașină pusă cu roțile în sus de o șoferiță

0

Mașină pusă cu roțile în sus de o șoferiță. Femeia în vârstă de 46 de ani din comuna Stâlpeni se afla la volanul unui autoturism marca Dacia Logan MCV și se deplasa dinspre Pitești spre Câmpulung.

La un moment dat a vrut să vireze la stânga pentru a intra într-o curte dar din păcate nu s-a asigurat. Femeia nu a fost atentă că din sens opus circula regulamentar un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 69 de ani din Câmpulung.

Mașina șoferiței a fost lovită în lateral de celălalt participant în trafic, impactul fiind atât de puternic când autoturismul autohton a fost răsturnat. Martorii au sunat la 112 iar la fața locului a ajuns un echipaj al serviciului de Ambulanță și al poliției rutiere din Câmpulung. Cu toate că autoturismul în care se afla femeia a fost răsturnat aceasta a ieșit nevătămată din mașină în schimb celălalt conducător a avut nevoie de îngrijiri medicale și transportat la spital acuzând dureri la nivelul capului.

În mașină cu femeia se mai afla un copil care a scăpat fără răni care să îi pună viața în pericol. Polițiștii câmpulungeni au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă urmând să stabilească circumstanțele în care a avut loc incidentul rutier pe raza localității Câmpulung.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata