MAȘINI DISTRUSE ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT! O PERSOANĂ TRANSPORTATĂ DE URGENȚĂ LA SPITAL!

Un grav accident de circulație s-a petrecut în această dimineață când două autoturisme s-au izbit frontal. Din primele informații, se pare că un bărbat de 58 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism, pe DN 7C, din direcția Curtea de Argeș către barajul Vidraru, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, din sens opus, de un bărbat de 38 de ani, din Ștefănești.

CITEȘTE ȘI: INEDIT! S-AU BUCURAT DE AMENDĂ! POVESTEA PUȘTANILOR CARE S-AU SCĂLDAT ÎN LACUL DIN EXPO PARC!

Polițiștii s-au deplasează la fața locului pentru luarea primelor măsuri, efectuarea cercetărilor și fluidizarea traficului.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș s-a stabilit că, În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a pasagerului dreapta față din cel de-al doilea autoturism, un bărbat de 58 de ani, din Corbeni.  Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”, precizează IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

1 Comentariu
  1. […] MAȘINI DISTRUSE ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT! O PERSOANĂ TRANSPORTATĂ DE URGENȚĂ LA SPITAL! […]

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.