Materiale și utilaje pentru deszăpezire – pregătite pentru eventualitatea condițiilor meteo de îngheț și zăpadă, la Pitești!

0
Materiale și utilaje pentru deszăpezire – pregătite pentru eventualitatea condițiilor meteo de îngheț și zăpadă, la Pitești!
Secția de Salubritate Stradală, din cadrul societății Salubritate 2000 S.A., împreună cu A.D.P. Pitești, au pregătit, deja, materialele antiderapante și utilajele, pentru deszăpezirea și menținerea în stare optimă a traficului rutier și pietonal, în cazul în care condițiile meteo o vor impune.
Sunt disponibile, în acest sens, 27 de utilaje ale societăților Salubritate 2000 S.A, A.D.P. Pitești și Salpitflor Green S.A., de diferite tipuri: 15 autobasculante cu lamă și sărăriță, 6 autospeciale 4×4 cu lamă şi sărăriţă, un tractor cu lamă și sărăriță, 3 autoîncărcătoare și 2 autoutilitare Iveco 3.5 t, care vor acționa, la nevoie, pentru a menține circulația din municipiu în stare optimă, în această iarnă.
De asemenea, au fost amplasate în toate cartierele municipiului lăzi și saci cu material antiderapant, pe arterele principate, intens circulate, în pante, intersecții, scări, în apropierea stațiilor de autobuz și a trecerilor de pietoni.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata