Meci de foc pentru FC Argeș!

Marți, 6 august, în ziua în care FC Argeș împlinește 66 de ani de istorie, se va juca ultima partidă a etapei inaugurale din Liga 2 la fotbal, sezonul 2019-2020, de la ora 19:30, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, FC Argeș primind vizita Ripensiei Timișoara.
Antrenorul principal al alb-violeților, Nicolae Dică, declară că se așteaptă la „o partidă foarte grea, cu una din echipele bune din Liga 2” și că își dorește ca elevii lui „să dea totul pe teren, pentru a câștiga jocul de marți seara”. Bănățenii știu și ei că disputa cu echipa lui Dică va fi dificilă, antrenorul Pelici așteptându-se la o asistență numeroasă în galeria echipei piteștene, o echipă cu tradiție, cu „un antrenor tânăr, ambițios, care își dorește să ducă Argeșul unde merită, în prima ligă”.
De altfel, referindu-se la faptul că meciul se joacă în cursul serii, Nicolae Dică a menționat:
„Este un lucru bun, oamenii pot veni la meci pentru că nu mai lucrează atunci, mi-aș dori să fim susținuți așa cum au făcut-o suporterii celorlalte echipe. Am fost impresionat de faptul că la meciurile disputate până acum în prima etapă a fost o audiență peste medie. Depinde de noi, de modul cum vom evolua, de rezultate, ca să readucem oamenii pe stadionul „Nicolae Dobrin”.
Începând de miercuri, 31 iulie 2019, clubul FC Argeş a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2019-2020. Biletele se pot achiziționa la casele de bilete ale stadionului „Nicolae Dobrin”, preţul acestora fiind cuprins între 5 lei şi 20 de lei, în funcţie de sectoarele arenei din Trivale.
Meciul de marți începe la ora 19:30 și va fi televizat.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.