Meci în Cupa României, la Bradu, de la ora 17.30

Atletic Bradu – F.C. Caracal
Calificată în această fază a Cupei României, Atletic Bradu, echipa antrenată de Florin Pampea, va întâlni pe F.C. Caracal. Echipa oaspete, pregătită de „Grecul” Iordan Eftimie, pleacă favorită, dar obiectivul formaţiei argeşene este calificarea şi aducerea la Bradu a unei echipe de Liga I. Chiar dacă antrenorul Iordan Eftimie spune că „această competiţie, Cupa României, este una pentru echipele mari”, se anunţă un meci foarte disputat. Partida va începe astăzi, la ora 17.30.
Astăzi joacă şi F.C. Argeş
F.C. Argeş – SCM Argeş Piteşti
În această dimineaţă, până ce canicula să-şi intre în drepturi, F.C. Argeş va juca împotriva noii promovate în Liga a III-a, SCM Argeş Piteşti. Partida va începe la ora 10.30 şi se va disputa pe terenul central de la stadionul „Nicolae Dobrin”.
CS Mioveni – F.C. Olt
Astăzi, miercuri, 15 august, CS Mioveni va susţine încă un meci de pregătire în vederea noului campionat care va începe la 1 septembrie. Adversara echipei lui Mihăiţă Ianovschi va fi F.C. Olt, echipă care în campio­natul trecut a jucat în Liga a II-a şi nu a retrogradat, însă în această vară a fuzionat cu ALRO Slatina şi va juca în Liga a III-a. Partida se va juca pe terenul din Ştefăneşti şi va începe la ora 18.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.