Meciul adevărului

Care pe care!
Pentru antrenorul Flavius Stoican şi echipa lui, meciul de mâine cu FCM Tg. Mureş este unul al „adevărului”, un meci în care galben-verzii trebuie să demonstreze că au valoare, iar partida din etapa trecută, 0 – 2 cu F.C. Argeş,  a fost doar un accident. La Mioveni, toată lumea aşteaptă ca echipa să revină după „episodul F.C. Argeş” , de la primarul Ion Georgescu, până la cel mai mic suporter. Jucătorii şi antrenorii ştiu acest lucru şi sunt decişi să obţină cea de-a patra victorie din acest tur de campionat, chiar dacă în faţă vor avea o echipă precum FCM Tg. Mureş, grupare cu pretenţii de pormovare în Liga I. În campionatul trecut, FCM Tg. Mureş şi CS Mioveni s-u întâlnit în prima Ligă a fotbalului românesc, ambele manşe fiind câştigate de mureşeni.
„Nu vom mai repeta greşelile!“
„Este un meci foarte important pentru noi, pentru clasament, şi de accea avem mare nevoie de cele trei puncte puse în joc. Suntem mobilizaţi şi montaţi pentru această partidă. FCM Tg. Mureş este o formaţie foarte bună, cu obiectiv revenirea  în Liga I. Ne-am pregătit foarte bine şi atent în această săptămână şi ne-am propus să continuăm seria jocurilor bune jucate pe teren propriu. După meciul cu F.C. Argeş am fost supăraţi cu toţii. Ştim ce am greşit, şi nu vom repeta acele greşeli. Am învăţat din acea înfrângere şi acum vom câştiga cele trei puncte pentru a-i mulţumi pe suporteri, dar şi conducerea clubului”, spunea ieri antrenorul Flavius Stoican.
Cotigă este sigur de victorie!
George Mihai Cotigă spunea despre meciul cu FCM Tg. Mureş că el şi colegii lui de echipă nici nu concep să nu câştige cele trei puncte cu mureşenii. „Sigur că meciul de sâmbătă cu FCM Tg.Mureş nu este deloc uşor, pentru că anul trecut au retrogradat în Liga I, iar acum au ca obiectiv promovarea. Adversara noastră de mâine este o echipă în adevăratul sens al cuvântului; n-au vedete, dar sunt o echipă care joacă de mai mult timp împreună, şi au bine definite relaţiile de joc. Pentru a învinge pe FCM Tg. Mureş trebuie să fim optimişti, să ne mobilizăm, şi să avem acea determinare pe toată durata partidei. Numai aşa vom câştiga cele trei puncte de care avem nevoie pentru a termina cât mai bine acest tur de campionat”, a declarat Cotigă.
O absenţă importantă, şi una mai puţin importantă…
În tabăra galben-verzilor sunt două indisponibilităţi, din care una foatre importantă: Emil Dică. Mijlocaşul galben-verzilor are probleme la aductorii piciorului drept şi până ieri Dică era incert. Se speră ca până la ora meciului, doctorii să-l refacă pe Emil Dică. Celălalt jucător a cărei prezenţă este pusă sub semnul întrebării în partida de mâine, este atacantul Lucian Răduţă, însă forma lui slabă demonstrată în acest tur de campionat, face ca evantuala lui absenţă să nu fie considerată drept importantă.
Stoican schimbă echipa!
Faţă de  echipa care a jucat etapa trecută la F.C. Argeş, Flavius Stoican va opera mai multe „schimbări în echipă pe care le dorim a fi benefice şi inspirate. Trebuie să uităm meciul din etapa trecută, şi să jucăm bine aşa cum am făcut-o noi în ultimele două întâlniri cu Damila Măciuca şi CSM Rm. Vâlcea”, mai spunea Stoican.    
Doi sărbătoriţi la CS Mioveni
Ieri, de Sf. Mihail şi Gavril, doi jucători şi-au serbat ziua onomastică: Mihai Olteanu şi Mihai George Cotigă. De asemenea,  antrenorii Mihai şi Mihăiţă Ianovschi, Mihai Zamfir, şi Mihai Ghiberdel de la AJF,  au fost sărbătoriţii zilei. Şi din partea ziarului „Obiectiv argeşean!, un sincer „La mulţi ani” pentru toţi cei care poartă aceste nume!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.