Medic suspectat de moartea a patru pacienți! Detalii cutremurătoare!

0

Medic suspectat de moartea a patru pacienți! A fost reținut de poliție! Un medic din Craiova a fost reținut de polițiști, în cursul zilei de ieri, fiind suspectat de moartea suspect a nu mai puțin de patru pacienți ai săi. Din primele informații, se pare că medicul, angajat al unei unități sanitare, ar fi efectuat mai multe intervenții chirurgicale, însă,  în patru dintre ele este bănuit de ucidere din culpă În fapt, patru pacienți ar fi murit după ce au suferit intervenții de prelevare de probe biopsice.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. ACUM! TAXI RĂSTURNAT ÎN FAȚA MUZEULUI JUDEȚEAN!

„Luni, 10 aprilie 2023, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea a patru infracțiuni de ucidere din culpă, în forma culpei medicale.

În fapt, bărbatul, în calitatea sa de medic, în cadrul unei unități medicale din municipiul Craiova, este bănuit că ar fi efectuat patru intervenții chirurgicale, respectiv prelevarea de probe biopsice, ulterior intervenind decesul a doi bărbați de 76 și 77 de ani, din Craiova și Plenița, respectiv două femei, de 64 și 66 de ani, ambele din Târgu Jiu.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de ucidere din culpă, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.”, precizează IPJ Dolj.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata