Medicul Adina Alberts, declarații șocante despre efectele vaccinului anti-COVID

Medicul Adina Alberts, care ne-a obișnuit, aproape săptămânal, să publice sfaturi utile sau tratamente care să ne ajute, vine de această data cu afirmații menită să dea peste cap, cel mai probabil multe teorii. Aceastsa a afirmat recent, pe pagina ei de socializare, ce se întâmplă, în organismal nostrum, pe termen lung, după administrarea vaccinului anti-COVID. De asemenea, medicul mai anunță faptul că aceste lucruri le spune deocamdată, dând de înțeles că vor urma și alte dezvăluiri!

Două chestiuni mă îngrijorează destul de tare urmărind materialul publicat pe pagina oficială a Ministerului Sănătății!

Ignorând dezacordul crâncen din primul rând al postării, mă întreb oare de ce eroina principală a “poveștii” este o fetiță de 12 ani, știut fiind că vaccinul se adresează doar celor peste 16 ani?! Asta mă duce cu gândul la intenția de PERENITATE pe care oficialii încearcă să ne-o inoculeze deja.

Pandemia este o “chestiune punctuală” până la urmă în istoria omenirii. Ce facem acum?! Ne gândim cum o să vaccinăm bebeluși peste 16 ani cu ACELAȘI vaccin descris în acest clip?! Ciudat, nu?!

Dacă urmăriți cu atenție prezentarea, veți vedea că nu există nicio explicație vizavi de ce se întâmplă cu informația legată de sinteza de proteine “spike”, informație introdusă în ribozomi de către ARN mesager al virusului conținut de vaccin. Tare mi-e teamă că aceasta va dăinui acolo… Și din când în când, Dumnezeu știe sub acțiunea căror factori, această informație ribozomală va determina sinteza de proteine spike și se va produce un talmeș-balmeș al sistemului nostru imunitar… Foarte ciudat!

Atât spun deocamdată!”, a afirmat medicul Adina Alberts.

 

Două chestiuni mă îngrijorează destul de tare urmărind materialul publicat pe pagina oficială a Ministerului…

Publicată de Dr Adina Alberts pe Luni, 4 ianuarie 2021

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.