Medicul Andrei Gaitan face noi dezvăluiri: „Am deranjat tare, anumite persoane și personaje.”

0

Medicul Andrei Gaitan a făcut recent o nouă postare după ce ieri a povestit cum face zilnic naveta la București. Circa trei ore. Cu trenul. „Prin miros puternic de pișat.” Prin frig, ploaie sau caniculă. După ore întregi de operații complexe. Sau înaintea unor operații grele. De cinci ani așteaptă o locuință de serviciu. De cinci ani nu a primit. Deși a cerut în repetate rânduri. Modul în care este tratat ca specialist angajat al SJU Pitești a fost dezvăluit ieti de medic pe facebook în semn de protest față de nedreptățile pe care le-a îndurat în ultimii ani. Reacțiile oamenilor simpli, pacienților sau chiar ale colegilor au apărut imediat în semn de susținere.

CITEȘTE ȘI: PRIMARUL GENTEA-REACȚIE DURĂ ÎN SCANDALUL DE LA JUDEȚEAN: „MUNICIPALITATEA A DAT LOCUINȚE DE SERVICIU! 8 APARTAMENTE SUNT CHIAR ACUM LA DISPOZIȚIA SPITALULUI.”

În urmă cu puțin timp, medicul Andrei Gaitan a făcut o nouă postare:

„Articolul publicat de mine, ieri, pe pagina de facebook ce descrie o parte a realitatii mele cotidiene, a captat interes public si mediatic. In acest context si din respect pentru toti cei care mi-au scris, doresc sa precizez urmatoarele:

  • In primul rand, as vrea sa le multumesc, sincer, tuturor celor care au comentat. Realmente unele mesaje m-au impresionat profund, mi-au bucurat sufletul si mi-au reamintit de ce medicina merita orice sacrificiu.
  • Am fost contactat de multe trusturi de presa locale si cu impact national. Am refuzat sa dau declaratii si sa comentez. Ceea ce am scris este pur si simplu un fragment al povestii pe care o traiesc de 5 ani, este o parte a vietii mele si nu doresc sa o transform intr-un subiect de scandal, barfa si cancan.
  • Am fost contactat, din cadrul Primariei Pitesti, de domnul primar si domnul prefect ce s-au aratat interesati de situatia descrisa de mine.
  • Pana in prezent nu am fost amenintat de nimeni si spun asta pentru ca am primit des aceasta intrebare.

As vrea sa inchei prin a va spune ca nu doresc sa pozez intr-un justitiar, intr-un Robin-Hood al sistemului de sanate.Nu doresc sa ocup vreo functie in cadrul spitalului sau pe altundeva. Vreau sa imi vad de cariera si atat.

Aspectele legate de partea birocratica si de organizare nu ma intereseaza catusi de putin. Cred ca asemenea probleme sunt treaba autoritatilor.

Cu toate ca am deranjat tare, anumite persoane si personaje, ma bucur ca am atras atentia asupra unui subiect ce reprezinta REALITATE pentru colegii mei ce se deplaseaza pe distante mari pana la locul de munca.

Daca cele scrise de mine vor reprezenta chiar  si un mic pas in calea rezolvarii unei probleme destul de complexe, atunci imi asum fericit toata antipatia generata si repercursiunile.”, este mesajul transmis de medicul Andrei Gaitan pe pagina de facebook.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata