Medicul Beatrice Mahler: ” Este o dramă pe care am început să o trăim de câteva zile”

Situaţie îngrijorătoare în spitalele din țară. Nu mai sunt locuri libere pe secţiile de Terapie Intensivă, iar medicii încearcă să salveze vieţile pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti, a vorbit recent, într-o emisiune televizată despre eforturile pe care le depun medicii pentru a salva pacienții în stare gravă.

”În această dimineață au fost două locuri la Terapie Intensivă în Institutul Marius Nasta care au fost ocupate prin degradarea stării de sănătate a unui pacient și altul, printr-un transfer de la Spitalul Colentina, un pacient confirmat.

Este o dramă pe care am început să o trăim de câteva zile!

 Intrăm în gardă fără locuri, trebuie să intubăm pacienții pe secție, să găsim o soluție pentru cei care se degradează în Institutul Marius Nasta, pentru că nu avem unde să îi trimitem, vorbesc de pacientul critic, asta în condițiile în care Institutul Marius Nasta în ultima perioadă și-a mărit capacitatea de locuri la Terapie Intensivă, în condițiile în care toate paturile din secția COVID a Institului Marius Nasta au oxigen de la stația centrală”, a spus dr. Beatrice Mahler.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.