Medicul criminalului din Bascov- primele declarații despre pacientul său! Când s-au întâlnit ultima dată?

0

Medicul psihiatru care îl avea în evidență pe criminalul de la Bascov, cel care și-a ucis ieri întreaga familie, a făcut astăzi primele declarații cu privire la acest subiect. Doctorul susține că este în evidențele lui din 2014, însă nu a ridicat probleme niciodată, nu a atras atenția cu absolut nimic.

CITEȘTE ȘI: DETALII CUMPLITE ALE MASACRULUI DE LA BASCOV! FILMUL TRAGEDIEI! DE CE A UCIS CRIMINALUL?

„El este la noi în evidență din 2014, din 2014 îl tratez lună de lună, lună de lună familia a venit, îl mai aduc și pe el de 2-3 ori pe an, dar nimeni nu mi-a zis nimic. Toată lumea era destul de mulțumită că își vede de treabă, că stă în casă, în curte. Era bolnav, asta e altă poveste. Nu a atras atenția cu absolut nimic. Și pentru mine este un fel de furtună pe cerul senin.

Ultima dată a venit tatăl lui pe la jumătatea lunii iulie, i-am dat rețetă, însă nu mi-a zis nimic. Urma tratament în mod regulat. Acestea sunt informațiile pe care le am de la familie, eu nu am cum să verific, deși se pare că își făcuse un fel de obicei ca în fiecare seară să își ia pastilele. Nu mi-am putut imagina că se poate întâmpla așa ceva.”, a declarat medicul Eugen Smeureanu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata