Medicul Găitan își dă demisia! Mesaj dur pentru șefi: „Nimeni nu merită mizeria voastră!””

0

Medicul Andrei Găitan, care a acuzat conducerea Spitaului Județean Argeș că alocă locuințe de serviciu discreționar, a anunțat că va pleca de la SJU Argeș. Printr-o postare pe pagina personală de Facebook, acesta a transmis un mesaj tranșant prin care susține că a încercat să discute cu șefii,dar s-a lovit de o „atitudine zeflemitoare”.

Vă prezentăm mai jos mesajul medicului Andrei Găitan:

„Chiar am incercat…

Pe același subiect: MEDIC DIN SPITALUL JUDEȚEAN- ACUZAȚII GRAVE ÎMPOTRIVA CONDUCERII! REVOLTĂ PE FACEBOOK!

Saptamana aceasta am incercat, de doua ori, sa discut cu cei din conducerea spitalului despre cele intamplate. In prostia mea, chiar am crezut ca vom putea avea un dialog sincer, ca intereseaza pe cineva: de ce? sau cum? …dar am inteles ca asemenea lucruri se intampla doar in povesti.

Am fost intampinat cu o atitudine zeflemitoare, de un domn cu un zambet sfidator si batjocoritor a carui retorica si comportament a fost aidoma unui stapan de sclavi. In minutele petrecute acolo am inteles exact, dar exact, fiecare like si fiecare share pe care postarea mea a primit-o.

Pe același subiect: CORPUL DE CONTROL AL MINISTERULUI-ANCHETĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN! MEDIC SPECIALIST-ACUZAȚII GRAVE!

„Oamenii sunt satui de exact aceasta bataie de joc”

Dragilor, oamenii sunt satui de exact aceasta bataie de joc…de atitudinea aceasta comunista… Din cauza asta se revolta, din cauza asta tipa…

Picioarele scaunelor acelea pe care voi stati sunt cladite cu asistente, cu infirmiere, cu doctori si cu ore si ore de munca. Pentru asta, fiecare salariat merita respect si merita sa fie ascultat si inteles. Nimeni nu merita mizeria voastra.

Pe același subiect: MIHAI COTEȚ REACȚIONEAZĂ ÎN SCANDALUL SJU ARGEȘ: „NU CRED CĂ NE MAI PERMITEM CA SPITALUL JUDEȚEAN PITEȘTI SĂ AIBĂ IMAGINEA UNUIA CARE ÎȘI PUNE MEDICII PE FUGĂ!”

„A aparut o proaspata condica de prezenta unde sunt notat la minut”

De cand am avut nemarginitul tupeu de a scrie si de a ma revolta, pe sectie, a aparut o proaspata condica de prezenta unde sunt notat la minut. Primesc telefoane de intimidare si tot felul de zvonuri, in legatura cu ce ma asteapta, imi ajung la urechi.

Pe același subiect: PRIMARUL GENTEA-REACȚIE DURĂ ÎN SCANDALUL DE LA JUDEȚEAN: „MUNICIPALITATEA A DAT LOCUINȚE DE SERVICIU! 8 APARTAMENTE SUNT CHIAR ACUM LA DISPOZIȚIA SPITALULUI.”

Nu am muncit 5 ani in acest spital, aducand bani si operand ca sa merit asa ceva. Voi reactiona cum pot si imi voi cauta de munca altundeva. Nu ma tine nimic legat de Spitalul din Pitesti. Nu am aici familie, catel, purcel si nici vreun apartament, cum probabil ati auzit.

Pe același subiect: ION MÎNZÎNĂ, PREȘEDINTELE CJ ARGEȘ INTERVINE DUR ÎN SUBIECTUL MEDICULUI DE LA SJU ARGEȘ!

Voi cauta un loc unde e mai importanta medicina, unde sunt mai importanti pacientii si cazurile tratatate decat secundarul din condica. Voi cauta un loc cu oameni care isi doresc sa opereze lucruri frumoase si interesante si cu manageri si directori medicali interesati de sprijinirea oamenilor dornici de munca…” a postat medicul Andrei Găitan.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata