Membru marcant AUR a blocat lucrările la Bulevardul Pardon!

0

Arhitectul Anca Coșa, membru marcant al AUR Câmpulung și fost președinte al organizației până mai de curând, este artizanul blocării lucrărilor la Bulevardu Pardon. Aceasta a făcut mai multe sesizări către Inspectoratul de Stat în Construcții Argeș, în urma cărora au fost descoperite problemele cu autorizația de construire și, astfel, reabilitarea cunoscutului bulevard au fost oprite de Prefectura Argeș.

Cu toate că lucrările au debutat în mandatul fostului primar al municipiului de la poalele Mateiașului, Coșa a făcut reclamațiile la începutul anului 2022. Primele două au fost înregistrate la ISC pe data de  21 februarie 2022, iar cea de-a treia în 23 februarie. O lună mai târziu, inspectorii ISC au verificat avizele și documentațiile care au stat la baza reabilitării Bulevardului Pardon și au descoperit o serie de nereguli. ISC a informat Prefectura Argeș, iar peste puțin timp au fost sistate lucrările.

Astfel, printr-o dorință de afirmare politică, arhitecta Anca Coșa a reușit să blocheze reabilitarea Bulevardului Pardon, chiar dacă acestea erau aproape finalizate. Acum, a rămas ca instanța să decidă când și dacă vor fi terminate lucările. Până atunci, centrul Câmpulungului rămâne un șantier în conservare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata