Mesaj de adio al chirurgului care s-a aruncat de pe bloc! Cui i-a fost adresat? Detalii cutremurătoare!

0

Au ieșit la iveală mai multe informații legate de motivele sinuciderii medicului bucureștean Radu Mirică despre care s-ar fi aflat că ar fi avut grave probleme în familie, după o aventură extraconjugală. Chiar în ziua în care a decis să se arunce de pe bloc și să își curme viața avusese, până să plece de acasă, o ceartă aprinsă cu soția.

Înainte de a recurge la cumplitul gest, acesta i-ar fi trimis, cu doar câteva secunde înainte, un mesaj de adio mamei celor doi copii ai săi, soția cu care avea discuții tot mai aprinse în ultima vreme. Este singurul mesaj lăsat înainte să se sinucidă, nu există niciun alt bilet care să îi explice gestul său, singura persoană, în fața căreia a simțit nevoia să se justifice, se pare că a fost soția sa.

CITEȘTE ȘI: MEDIC CUNOSCUT S-A ARUNCAT DE LA BALCON! SOȚIA ȘI COLEGII ÎN STARE DE ȘOC!

Medicul intrase într-o depresie pe care încerca să o ascundă în timpul serviciului, în spitalele în care lucra, dar care l-a îngenuncheat în cele din urmă, făcându-l să recurgă la gestul suprem și să lase doi copii fără tată.

Cunoscutul chirurg bucureștean Radu Mirică, în vârstă de 34 ani,  era medic specialist Chirurgie Generala cu supraspecializare în Ginecologie Oncologică dar și vicepreședinte al Societății Române de Chirurgie a Sânului și Oncologie.  El lucra ca medic specialist chirurgie generală la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan” București. Era căsătorit de șapte ani și implicat în multe activități și proiecte medicale.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata