Mesaj sfâșietor al mamei Darianei! „Prințesa mea….sufletul meu cald și bun..”

„Prințesa mea….sufletul meu cald și bun….mult prea devreme Dumnezeu a vrut-o în echipa lui de îngerași. Momsy te iubește mult,  prințesa mea și tot timpul o sa continuam sa fim împreună!”, doar atât a putut să scrie Georgiana Radu, mama Darianei, împietrită de durere. 

Și tatăl fetei, preot în comuna Rătești, și-a înălțat vocea tremurândă către Cer: „Doamne, de ce ai ales sa te bucuri doar tu de zâmbetul ei! Singurul nostru ingeras ne a părăsit. Andrada Dariana.  Să vă rugați pentru sufletul ei.”, este mesajul încărcat de durere al tatălui Darianei.

Mesajele au curs cu nemiluita. Zeci. Sute. La fel și lacrimile. Pentru că, nu există durere mai mare pe acest pământ, decât durerea pierderii copilului. Mesajul postat de o prietenă pe facebook este mai mult decât sfâșietor:

„Rămas bun, copilă dragă!

Durere fără margini, mii de crizanteme, garoafe si trandafiri albi, candele, lumânări, lacrimi, multe lacrimi și…sute de persoane care își iau rămas bun de la Dariana…

Nu e durere mai mare decât să-ți duci copilul la groapă. Știu ce înseamnă să-ți pierzi bunica, bunicul, știu cum doare când îți pierzi un unchi, știu ce greu este când pierzi o prietenă. Dar cred că nimic, nimic nu se compară cu pierderea unui copil…unicul copil. Un copil fără mamă se numește orfan, un soț fără pereche se numește văduv dar nume pentru o mamă care și-a pierdut copilul nu există, pentru că durerea, sfâșierea sunt atât de mari încât niciun nume nu le poate cuprinde.

Nu! Nu pot să-mi imaginez durerea acestor părinți! Este peste puterea mea!Simt cum sufletu-mi intră grăbit într-o stare de metastază. Parcă-s ciuruită de gloanțe. Mă uit la ele și parcă le-aș zidi în mine și-aș coborî în pământ. Și aș sta acolo pentru totdeauna!

Suntem atât de neputincioși în fața durerii. E ca o fereastră care se deschide când vrea ea. Camera se răcește și nu putem decât să tremurăm…

Drum lin printre stele, Dariana!”

Dumnezeu să te odihnească în pace!

Rămas bun, îngerașule!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.