Mesaje sfâșietoare după moartea doctoriței Oncescu! Ce transmite fiica acesteia?

0

Mesaje sfâșietoare după moartea doctoriței Oncescu! Ce transmite fiica acesteia?

Vestea că medicul apreciat și cunoscut, Gabriela Oncescu, a încetat din viață, a îndoliat, până la lacrimi comunitatea din Pitești. Mii de piteșteni, prieteni, pacienți, cunoscuți sau apropiați au transmis, printer lacrimi, mesaje de condoleanțe. Cu toții au avut aceeași părere: moartea nu ține cont de vârstă, medicul de familie, Gabi Oncescu, care a tratat mii de adulți și copii, plecând la Ceruri mult prea devreme.

CITEȘTE ȘI: SCHIMBĂRI MAJORE ÎN CODUL RUTIER! NOI REGULI PENTRU OBȚINEREA PERMISULUI!

La doar 55 de ani, avea o viață înainte și o misiune de dus la capăt. Din nefericire, boala nu a ținut cont de nimic. Doctorița Oncescu, supranumită și „îngerul copiilor” a luptat cu boala timp de doi ani pentru că își dorea să trăiască, să fie alături de familie, de pacienți, să trateze în continuare. Nu a mai putut. S-a stins după doi ani de luptă cu o boală necruțătoare iar sâmbătă, toți cei care o cunoșteau, apropiații și familia, au condus-o pe ultimul drum. Pentru totdeauna!

„Vă mulțumim tuturor celor ce în aceste zile vă îndreptați gândurile către familia noastră și rugăciunile către mama. Așa cum a făcut-o în fiecare clipă a vieții ei, sunt sigură că ne va ocroti în continuare, însă din Ceruri. Drum lin! O sa te iubim mereu!”, este mesajul plin de durere postat de Roxana, fiica doctoriței Oncescu.

La aflarea tristei vești, mii de mesaje de condoleanțe au curs în medicul online. Loredana, asistenta doctoriței Oncescu, cea care i-a fost alături ani de zile, transmite că este foarte greu de acceptat așa ceva și că nu o va uita niciodată.

„Odihnă veșnică doamna doctor! Ne-ați lăsat un gol imens în suflete, foarte greu de acceptat că nu mai sunteți printre noi. Cu siguranță acolo sus a fost urgent nevoie de un medic excepțional, devotat și sensibil ca dumneavoastră, de a trebuit să plecați atât de devreme. Ați fost nu numai un medic pentru trup, cât și pentru suflet. Am învățat atât de multe de la dumneavoastră. A fost o mare onoare să lucrez alături de un asemenea OM, de un suflet atât de nobil!! Vă voi păstra veșnic în sufletul meu!”, este mesajul transmis de Loredana, asistenta doctoriței Gabriela Oncescu.

Pacienții, apropiații, toți cei care au cunoscut-o au adus și ei un ultim omagiu. Foarte multe mesaje de condoleanțe, încărcate de durere, au curs în mediul online.

  • „Un înger de om a plecat spre alți îngeri ! Exact cum a spus fata dânsei ne va veghea de sus sa fim bine și sănătoși cum ne ura mereu! Am pierdut cel mai dulce și minunat om ,d na doctor nu va voi uita niciodată!
  • Sincere Condoleante și D-zeu sa va întărească, ,este greu de acceptat faptul ca un suflet asa bun ,ne-a părăsit prea devreme !!! D-zeu sa va ocrotească în Împărăția lui ,D-na Doctor, va v-om purta mereu în gândurile noastre !!!
  • Un om minunat, un suflet frumos, un medic extraordinar pe care si cerul il plange azi! Drum lin catre ingeri, doamna doctor!🙏 Multa putere familiei
  • Da a fost un om minunat, un model pentru noi ! Familiei ii dorim multa putere sa depășească aceasta încercare. Doamna doctor va vom iubi mereu !
  • Greu de crezut ca nu o sa-i mai vedem zâmbetul cald și nu o sa-i mai auzim vocea blândă! Ne-a fost alături și la bine și la greu, am simtit-o tot timpul aproape. Dumnezeu sa o odihnească în pacea lui, noi rămânem mai săraci și triști!
  • A fost un om bun și un sfătuitor bun. Îmi amintesc multe, încă de când eram copil. O sa-mi lipsească, atâta știu. Dumnezeu sa va odihnească în pace și de acolo de sus…sa ne vegheati asa cum de-a lungul vieții ați avut grija de noi. Amin!
  • O prietenă dragă a plecat dintre noi!…Și cerul plânge plânsul ei și al nostru. Drum lin, în liniște și lumină, Gabriela Oncescu!”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de piteșteni.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata