Mesajul lor pentru toți câmpulungenii este următorul: vârsta e doar un număr

Muscelenii au fost reprezentati cu succes la Campionatul Național de Culturism și Fitness de la Sibiu din 27 – 30 august 2020. Trei sportivi din Câmpulung Muscel care se pregătesc la sala de fitness TIM GYM au participat la campionatul organizat de Federația Română de Culturism și Fitness, una dintre cele mai importante competiții anuale în domeniu din România.

În ciuda dificultăților întâmpinate în pregătirea competițională de închiderea sălilor de fitness din Argeș chiar în luna premergătoare competiției, Mihaela și Marian Teodorescu, patronii sălii de fitness TIM GYM din Câmpulung au făcut o figură frumoasă la campionat participând pentru prima data la categoria Masters bikini fitness și Masters men’s physique.

Cei doi au urcat pe podium, obținând fiecare medalia de bronz la categoria sa. La 50 + ani, după o pregatire specifică grea și în condițiile vitrege ale anului zbuciumat pe care îl trăim cu toții, mesajul lor pentru toți câmpulungenii este următorul: vârsta e doar un număr. Dacă vrei, poți. Sportul este sănătate. Nu abandona niciodată, oricât de greu ți-ar fi, urmează-ți visul!

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.