Meteo! Află cum va fi vremea la început de săptămână!

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarea perioadă și anunță valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, iar precipitațiile vor fi slabe.

Săptămâna 04.04.2022 – 11.04.2022

Temperatura medie a aerului va fi ușor mai ridicată decât în mod normal pentru această dată, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor avea o tendință deficitară în regiunile sudice și sud-estice, dar și excedentară în cele nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Săptămâna 11.04.2022 – 18.04.2022

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate în sud-estul teritoriului, iar în rest se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile vestice, nordice și centrale, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 18.04.2022 – 25.04.2022

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele normale.

În Pitești, luni, temperatura maximă se va situa în jurul a 13 grade Celsius iar cea minima în jurul de 4 grade Celsius. Mâine, pe parcursul zilei va fi înorat.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.