Meteo! Află cum va fi vremea mâine!

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarea perioadă și anunță valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, iar precipitațiile vor fi slabe.

28 februarie – 7 martie

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, mai ridicate în regiunile nord-estice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toată țara, dar mai ales în zonele montane.

7 – 14 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, dar cu o tendință spre deficit în regiunile sudice.

14 – 21 martie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în jumătatea vestică a țării.

În Pitești, joi, temperatura maximă se va situa în jurul a 9 grade Celsius iar cea minima în jurul de -3 grade Celsius. Mâine, pe parcursul zilei va fi înorat.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.