Meteo! Află cum va fi vremea mâine!

0

Temperaturile se vor situa în general peste cele specifice acestei perioade în regiunile extracarpatice și local în cele centrale și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, se arată în prognoza emisă recent de ANM.

Săptămâna 24.05.2021 – 31.05.2021

Regimul pluviometric va fi deficitar, mai ales în jumătatea sudică a țării, dar și local excedentar în nordul extrem, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în regiunile nordice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 31.05.2021 – 07.06.2021

Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în nord-est și centru, dar și ușor deficitare în sud-vest, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână.Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate, local, în sud vest.

Săptămâna 07.06.2021 – 14.06.2021

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă. Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile.

Săptămâna 14.06.2021 – 21.06.2021

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval.

În Pitești, duminică, temperatura maximă se va situa în jurul a 18 grade Celsius iar cea minima în jurul a 11 grade Celsius. Mâine, pe tot parcursul zilei ploaia își va face apariția.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata