Meteorologii anunță! Când scăpăm de frig? Prognoza meteo pentru luna februarie!

0

Meteorologii au emis recent prognoza meteo actualizată pentru următoarele patru săptămâni, în intervalul 6 februarie – 6 martie.

CITEȘTE ȘI: HALUCINANT! PROFESOARĂ DE LA LICEUL TEHNOLOGIC MĂRĂCINENI – AMENINȚATĂ CU MOARTEA DE UN ELEV!

6-13 februarie

În săptămâna 6-13 februarie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile centrale, nordice și la munte.

13-20 februarie

Începând din săptămâna 13-20 februarie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în toate regiunile.

20-27 februarie

În săptămâna 20-27 februarie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

27 februarie – 6 martie

În săptămâna 27 februarie – 6 martie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această peroadă, la nivelul întregii țări.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -8 şi 2 grade Celsius. Cele mai scăzute valori se vor atinge în depresiuni, în nordul Moldovei și în Maramureș.  Nopțile și diminețile vor fi geroase, cu minime între -20 şi -7 grade, cel mai frig în depresiuni și la munte.   Frigul va fi accentuat de intensificări ale vântului.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata