Meteorologii anunță când scăpăm de ger! Prognoza meteo pentru următoarea lună!

0

Meteorologii anunță când scăpăm de ger! Prognoza meteo pentru următoarea lună! Administrația Națională de Meteorologie a actualizat recent prognoza meteo pentru următoarea perioadă. Conform meteorologilor, după temperaturile de -30 de grade, vremea se va încălzi considerabil și vor avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

CITEȘTE ȘI: RĂSCOALĂ LA DACIA! VICELIDER SLD: „REFUZĂM SĂ FIM TRATAȚI DICTATORIAL!”

13.02.2023 – 20.02.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar în toate regiunile.

20.02.2023 – 27.02.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile extracarpatice. Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, iar în rest se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval.

27.02.2023 – 06.03.2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval la nivelul întregii țări.

06.03.2023 – 13.03.2023

Mediile valorilor termice se vor situa peste de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor excedentare în zonele montane.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata