Metoda Loverboy varianta Pitești! Cinci amorezate și furate dintr-o lovitură!

Metoda Loverboy nu este una nouă și chiar ar trebui să nu mai producă efecte în zilele noastre, însă nu mai puțin de cinci femei au căzut pradă „farmecelor” unui singur bărbat în ultima perioadă chiar în Pitești. Folosindu-se de un cont fals de facebook, căutătorul de dragoste și „relații serioase” a reușit să păcălească cinci tinere necăsătorite pe care le-a convins să-i trimită diverse sume de bani.

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals informatic în formă continuată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada octombrie 2021-25 februarie 2022, un bărbat de 47 de ani, din Pitești, după ce ar fi creat un cont fals pe o rețea de socializare, ar fi inițiat conversații cu persoane de sex feminin, în general persoane necăsătorite, ulterior solicitând de la acestea diverse sume de bani.

CITEȘTE ȘI: FRAUDĂ LA BACALAUREAT! ELEVI ELIMINAȚI LA UN LICEU DIN PTEȘTI! AU ÎNCERCAT SĂ COPIEZE!

În urma activității infracționale, cinci persoane vătămate au oferit celui în cauză suma de 3.200 de lei.

De asemenea, bărbatul ar fi a introdus, fără drept, date informatice nereale într-o aplicație de internet banking, prin care a indus în eroare două persoane vătămate că a transferat bani în contul bancar al acestora, cu scopul de a le determina pe acestea să-i remită diferite sume.

Reamintim că în ziua de 02 mai a.c., bărbatul  a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, precizează IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

1 Comentariu
  1. […] Metoda Loverboy varianta Pitești! Cinci amorezate și furate dintr-o lovitură! […]

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.