„Mi-a băgat mâna în gât. Şi-mi dădea palme şi pumni în cap!” Mărturiile cutremurătoare ale copilului bătut în centrul de la Ștefănești!

0

„Mi-a băgat mâna în gât Diana, că n-am vrut să fac glicemia. Şi-mi dădea palme şi pumni în cap” este mărturisirea cutremurătoare a copilului instituționalizat la Centrul de Tip Familial Valea Mare după ce a fost bătut cu bestialitate, ameninat și înjurat de către o asistentă medicală. Un nou caz tulburător din centrele de plasament a ieșit la suprafață în cursul zilei de ieri, când minorul maltratat și o angajată a CTF Valea Mare au depus plângere penală la Poliția Ștefănești, după ce copilul a fost abuzat de o angajată a centrului.

CITEȘTE ȘI: SE CONSTRUIEȘTE UN DRUM DE MARE VITEZĂ CU PATRU BENZI! VA FACE LEGĂTURA CU A1! ANUNȚUL MOMENTULUI!

Din primele date, se pare că în cursul dimineții de ieri, asistenta medicală a mers pentru a-i lua glicemia și pentru a-i dat copilului tratamentul, însă, copilul i-a cerut să îl lase întai să ia micul dejun. În acel moment, femeia s-a enervat și s-a năpustit asupra micuțului. L-a strâns de gât, l-a lovit peste față și corp, ba chiar s-a urcat cu picioarele pe el.

„S-a urcat cu picioarele pe el, cu palmele, cu pumnii. L-a strâns de aici de gât. I-a dat cu picioarele în burtă. Am văzut tot!” este mărturia cutremurătoare a unei angajate a centrului.

După momentele cumplite, copilul a mers la o altă angajată a CTF Valea Mare și i-a povestit tot prin ce a trecut. Femeia nu a stat pe gânduri și a mers direct la poliție unde a denunțat cele întâmplate. Oamenii leii au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, iar cercetările continuă, urmând a se lua msurile legale care se impun.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata