„Mi-a distrus viața, toate planurile, mi-a luat totul!” Strigătul de durere al unei mame a cărei fetiță a fost ucisă!

0

„Mi-a distrus viața, toate planurile, mi-a luat totul!” Strigătul de durere al unei mame a cărei fetiță a fost ucisă! „Sunt distrusă, mi-a ucis copilul”, este strigătul de durere al unei mame al cărui copil a fost ucis de un tânăr cu problem psihice. Bianca, mama fetiței de 5 ani ucisă cu sânge rece, a povestit că era în casă, aschimba scutecul celuilalt copil, în momentul în care micuța a dispărut din fața casei.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. PRIMAR CONDAMNAT LA PATRU ANI DE ÎNCHISOARE! CU CÂȚI BANI A PĂCĂLIT STATUL?

A fost găsită o oră mai târziu, de autorități, la aproximativ 500 metri de unde locuiau, într-un sac. Din nefericire, moartă., dezbrăcată și îndesată într-un sac de gunoi, chiar în casa suspectului. Tânărul de 16 ani, care fusese eliberat recent dintr-un centru de psihiatrie, a atacat din nou. Din păcate, o copula fără nicio vină. După descoperirea macabră, tânărul a fost arestat.

„Este prea dureros. Durerea nu va dispărea niciodată. Acum două săptămâni a fost închis într-un spital de boli psihice. De ce l-au externat? Vreau să se facă dreptate, ca să nu mai lăsăm bolnavii afară. Ei nu distrug o singură viață, ei distrug viața întregii familii. Mi-a distrus viața, toate amintirile cu fiica mea, toate planurile, mi-a luat totul. Mi-a luat micuța prințesă. Nu vreau ca astfel de oameni să fie în libertate.”, a declarant, sfâșiată de durere, Bianca.

Bianca, care este de origine română, schimba scutecul celuilalt copil al ei când micuța a dispărut. Aceștia locuiau de ceva timp în Franța, acolo unde s-a și petrecut tragedia. Poliția a spus că tânărul de 16 nu era străin pentru autorități. Era cunoscut pentru fapte legate de abuz sexual, inclusiv cele care implică minori. Au existat rapoarte recente conform cărora suspectul „ar fi atras copile în apartamentul lui, mințindu-le că le va da o pisică”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata