Michael Schumacher în stare critică după un accident

Fostul pilot german Michael Schumacher, se află în stare critică într-un spital din Grenoble (Franţa), după accidentul suferit duminică pe pârtia de schi, în staţiunea Meribel din Alpii francezi.

Într-un comunicat comun dat publicităţii în noaptea de duminică spre luni de către serviciul de presă al lui Schumacher şi de reprezentanţii spitalului din Grenoble se precizează că pilotul se afla în comă, în momentul internării, după „un traumatism cranian grav, care a necesitat imediat o intervenţie neurochirurgicală”.
„El rămâne într-o stare critică”, se mai precizează în comunicatul semnat de doi medici şi de directorul adjunct al spitalului, care a fost citit şi înaintea jurnaliştilor adunaţi în faţa clinicii din Grenoble, transmite Agerpres.
Purtătorul de cuvânt al spitalului a precizat că următoarea informare în legătură cu starea de sănătate a multiplului campion mondial va avea loc luni dimineaţă, în jurul orei locale 11.00.

Germanul Michael Schumacher a suferit, duminică dimineață, un accident la schi! Multiplul campion de Formula 1 – care se afla în vacanță în stațiunea Meribel, din Alpii francezi – a suferit un traumatism cranian, după ce a căzut și s-a lovit cu capul de o piatră. Schumacher fost dus de urgență, cu elicopterul, la spital.

„A fost transportat cu elicopterul la un spital din Grenoble. Nu știm, deocamdată, cât de grav este accidentul. Nu ştim acum nici dacă accidentul a avut loc pe pârtie sau în afara ei”, a declarat, potrivit cotidianului francez L`Equipe, Christophe Gernignon-Lecomte, directorul general al stațiunii Meribel. Gernignon-Lecomte a mai precizat că, în momentul accidentului, Schumacher purta pe cap casca de protecție.

Michael Schumacher (44 de ani) s-a retras din Formula 1 în toamna lui 2012, la doi ani după ce revenise în „Marele Circ”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.