Microbuz nepoluant la Bradu! Primarul  Stroe a făcut recepția!

0

Microbuz nepoluant la Bradu! Primarul  Stroe a făcut recepția!

Dan Stroe, primarul comunei Bradu a anunțat, la finalul săptămânii trecute că a făcut recepția unui microbus nepoluant, acesta fiind un pas efectuat în direcția sustenabilițății și a dezvoltării durabile a localității.

CITEȘTE ȘI: CAZ ȘOCANT! UN ARGEȘEAN A SUNAT DE 31 MII ORI LA 112 ANUL TRECUT! AFLĂ DE CE!

„Stimați brădeni, astăzi am făcut recepția microbuzului nepoluant achiziționat prin Planul Național de Redesare și Reziliență al României (P.N.R.R). Achiziția a fost efectuată prin P.N.R.R C10 – Fondul local – „Înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public (achiziția de vehicule nepoluante)” având la bază contractul de finanțare Nr.134676/28.11.2022.

Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 1.230.675,00 lei, la care se adaugă TVA în valoare de 233.828,25 lei. Menționez faptul că în costul de achiziție al microbuzului nepoluant este inclus și costul unei stații de reîncărcare lentă, conform Ghidului specific.

Pentru locuitorii comunei Bradu, acesta este doar un pas efectuat în direcția sustenabilițății și a dezvoltării durabile, însă protejarea mediului înconjurător și a resurselor naturale trebuie să devină prioritare pentru fiecare dintre noi! Vă asigur că vom continua investițiile de acest gen, pentru a oferi generațiilor tinere, un mediu sigur și curat pentru dezvoltarea lor!”, este mesajul transmis de Dan Stroe, primarul comunei Bradu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata