Microbuz plin cu copii-impact violent cu două mașini! A fost activat Planul Roșu de Intervenție!

0

Microbuz plin cu copii-impact violent cu două mașini! A fost activat Planul Roșu de Intervenție!

Un grav accident de circulație în care au fost implicate două mașini și un microbuz s-a petrecut în urmă cu puțin timp. Din primele informații, se pare că în microbuz se aflau șapte sportivi de la un club de judo din Focșani și doi adulți. Aceștia se îndreptau către o competiție ce urma să aibă loc la Drobeta Turnu Severin.

CITEȘTE ȘITRAGEDIE! ELEV DE 15 ANI GĂSIT SPÂNZURAT ÎN TOALETA CĂMINULUI! A LĂSAT UN MESAJ DE ADIO!

La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanțe. Traficul a fost oprit pe amble sensuri de mers și a fost activat planul roșu de intervenție. Poliția spune că șoferul microbuzului ar fi întors autoturismul, cel mai probabil fără să se asigure însă, șoferul nu a știut să explice ce s-a întâmplat.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2 Buzău-București, la ieșire din municipiul Buzău, județul Buzău, s-a produs o coliziune în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz. Potrivit primelor informații, șase persoane au suferit leziuni, ce primesc îngrijiri medicale. A fost activat planul roșu de intervenție. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.”, informează Centrul Infotrafic.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata