Mihai Coteț despre realizarea parcului industrial din Pitești: „Au trecut doi ani și suntem tot acolo. La stadiul de vorbe!”

0

Banii necesari întocmirii studiului de fezabilitate pentru noul parc industrial au fost alocați încă de la începutul anului, dar nici până în acest moment nu a fost făcut vreun demers pentru încredințarea acestuia, a atras atenție Mihai Coteț, președinte PNL Pitești și consilier local. Liberalul susține că a existat o singură discuție cu o firmă care a creat o asemenea investiție cu succes, dar și una care s-a dovedit un eșec total, iar din acel moment nici măcar nu s-a mai adus vorba despre parcul industrial.

„Au trecut doi ani și suntem tot acolo. La stadiul de vorbe. De fiecare dată, ni se spune că va urma, în condiția în care suma necesară realizării studiului de fezabilitate a fost bugetată și bugetul aprobat. Au trecut doi ani și nici până în acest moment studiul de fezabilitate nu a fost încredințat spre a fi realizat. Date fiind aceste informații, a fost o singură discuție cu o companie care avea ca exemplu de bune practici un parc realizat cu succes și un parc care nu a funcționat.

În urma acelor discuții, am solicitat administrației și o altă ofertă sau o altă alternativă din partea altor companii. Sunt foarte multe companii care se ocupă cu aceste parcuri industriale. Am solicitat o altă discuție, cu o altă firmă pentru a putea face o comparație și a lua o decizie corectă pentru Pitești. Din păcate, din acel moment nu am mai primit nicio informație și nu știm în ce stadiu suntem cu realizarea acestui studiu de fezabilitate” a declarat Mihai Coteț.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata