Mihai Coteț: „Gelu Tofan și-a ales tabăra. Cunoaștem cu toții afinitățile lui.”

0

Nemulțumirile din PNL Pitești au fost tot mai mari în ultima perioadă de când viceprimarul Gelu Tofan a declarat că „cel mai bun candidat pentru PNL în 2024 este Cristian Gentea.” Membrii PNL Pitești au reacționat și au cerut sancționarea lui și întrunirea într-o ședință la care va participa și Alina Gorghiu, președintele Sentului României și al PNL Argeș. Alina Gorghiu a anunțat că membrii organizației de la Pitești au cerut această întâlnire, fiind nemulțumiți de strategia pe care Gelu Tofan o aplică în primăria Pitești dar și în contextul în care acesta este mai mult agentul domnului Gentea decât membru PNL.

CITEȘTE ȘI: ALINA GORGIU: „GELU TOFAN POATE FI UN CANDIDAT FOARTE BUN PENTRU PSD ÎN 2024!”

Mihai Coteț: „Ne-ar fi plăcut să avem un viceprimar PNL la Pitești, dar un carnet de partid, în mod evident, nu reprezintă nicio garanție”

Mihai Coteț, președintele PNL Pitești și consilier local, își susține colegii, motiv pentru care a stabilit o ședință a Biroului Politic Municipal, luni, 22 august. Acesta a declarat că sunt cunoscute afinitățile lui Tofan și că, daja, și-a ales tabăra. De asemenea, Coteț a precizat că, în cadrul ședinței de luni urmează să fie luate decizii.

„Cunoaștem cu toții afinitățile lui Gelu Tofan. Este drept, nu am crezut că ar putea merge într-atât de departe. Declarațiile sale vor fi discutate în interiorul partidului, drept pentru care mă voi rezuma să spun că, din punctul meu de vedere, Gelul Tofan a transmis un mesaj clar că și-a ales tabăra. Ne-ar fi plăcut să avem un viceprimar PNL la Pitești, dar un carnet de partid, în mod evident, nu reprezintă nicio garanție.”, a declarat consilierul local Mihai Coteț, președintele PNL Pitești.

CITEȘTE ȘI: ALINA GORGHIU: „GELU TOFAN ESTE MAI MULT AGENTUL DOMNULUI GENTEA DECÂT MEMBRU PNL.”

Iată ordinea de zi a ședinței PNL Pitești, de luni, 22 august:

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata