Mihai Coteț: „Ne îndreptăm spre 5000 de semnături! Piteștenii susțin în număr mare acordarea unui supliment de 2.500 de lei pentru nou-născuți!”

0

Aproape 5.000 de piteșteni au semnat petiția pentru acordarea stimulentului în valoare de 2.500 lei pentru nou născuți, a anunțat Mihai Coteț, președinte PNL Pitești, consilier local și unul dintre inițiatorii proiectului. Liberalul, împreună cu echipa sa, au continuat, astăzi, în cartierul, Războieni campania de strângere de semnături, unde nu doar tinerii au susținut proiectul, ci și buncii lor.

„Ne îndreptăm spre 5000 de semnături! Piteștenii susțin în număr mare acordarea unui supliment de 2.500 de lei pentru nou-născuți. Și abia am început campania de strângere de semnături! Astăzi, alături de colegii liberali, m-am aflat în Cartierul Războieni. Au semnat pentru supliment nu doar tinerii, ci și bunicii lor, care consideră că administrația locală face extrem de puțin pentru ei. Nu este de mirare că, generație după generație, copiii noștri aleg să plece din Pitești.

Suplimentul pentru nou-născuți se acordă în mod legal în numeroase localități, în frunte cu Capitala României. Este legitim și necesar, în acest context economic dificil pentru orice familie, ca acest sprijin să fie acordat și de către Primăria Pitești. Campania continuă! Semnează și ia atitudine! Contează!” a anunțat Mihai Coteț.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata